Bizerba krajalnice serwis

Bizerba połączona jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic to dziwnego, że umie tę część jak mało kto. Obowiązująca w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w obszarze krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i kontroli produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej klasy
Przechodząc na wycieczce, iż atrakcyjnie zapakowany i pokazany materiał jest łatwo wyszukiwany przez klientów oraz decyduje wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w produkcji maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica dana jest do produktów świeżych – boczku, szynki, suchego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne używane są w handlach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna wyposażona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem pozwala na osiągnięcie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i środku ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje odpowiedzialne są w stylu ręcznym także w automatycznym.

szkolenia warszawa

Charakterystyka budowy
Krajalnica w wszyscy automatyczna jest urządzeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry artykułu w postępowanie zgodny z projektem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z propozycją miejsca i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie urządzenia Bizerby charakteryzują się niezawodnością i trwałością. Przygotowane są z najzdrowszych produktów, które służą utrzymanie warunków czystości i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie składniki konstrukcje są odporne na działanie wody także nowych płynów, ponadto elementy krojące są dobre w demontażu i czyszczeniu (niektóre można czyścić w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, ciepła i spokojna praca, możliwość praktyce w właściwie każdych warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walce o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do samego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to zaprasza Bizerbę w układu liderów organizacji i rozwiązań dla przemysłu spożywczego.